روز و زمان مناسب برای اسباب کشی

« راهنما و دانستنی‌ها »

انتخاب روز و ساعت اسباب کشی در آخر هفته

مزایا

⇠  ترافیک روزهای جمعه بسیار کمتر از روزهای وسط هفته است.

⇠  نیازی به گرفتن مرخضی نداریم و می‌توانیم مرخصی‌هایمان را ذخیره کنیم.

⇠ می‌توانیم از دوستانمان برای اسباب کشی کمک بگیریم.

⇠ می‌توانیم فرزندانمان را پیش دوستانمان بگذاریم و از آن‌ها درخواست کنیم تا پایان روز از آن‌ها مراقبت کنند.

.

معایب

⇠  هزینه‌ی بیشتر. آخر هفته‌ها روزهای مورد علاقه‌ی بیشتر افراد برای اسباب کشی هستند. بنابراین بسیاری از شرکت‌های اسباب کشی هزینه‌ی بیشتری برای این روزها دریافت می‌کنند.

⇠ از آن جا که روز تعطیل است، در صورتی که خانه نیاز به تعمیراتی داشته باشد که مربوط به ادارات آب و برق و گاز و … شود کاری از دستمان برنمی‌آید و مجبوریم تا بعد از تعطیلات با شرایط کنار بیاییم. مثلاً اگر در فصل زمستان اسباب کشی کنیم و گاز خانه قطع باشد و فرزند کوچک هم در خانه داشته باشیم شرایط برایمان بسیار سخت خواهد شد.

⇠  تعطیلات آخر هفته‌مان به اسباب کشی می‌گذرد و مجبور می‌شویم بدون استراحت و با خستگی هفته‌ی کاری جدید را شروع کنیم.

⇠ به دلیل بالا بودن تعداد اسباب کشی‌ها در آخر هفته، ممکن است شرکت‌های باربری نیروی خدماتی به تعداد کافی نداشته باشند و در زمان و کیفیت کارشان کم‌کاری کنند. از این جهت آخر هفته زمان مناسب اسباب کشی نیست.

به طور کلی بهترین کار این است که روزهای نزدیک به پایان هفته مثل سه شنبه و چهارشنبه را برای اسباب کشی انتخاب کنیم. در این صورت می‌توانیم از تعطیلات آخر هفته برای استراحت و جابجا کردن وسایل استفاده کنیم.

.

انتخاب روز و ساعت اسباب کشی در وسط هفته

مزایا

⇠  هزینه‌ی کمتر. از آن‌جا که بیشتر افراد آخر هفته را برای اسباب کشی انتخاب می‌کنند، شرکت‌های اسباب کشی معمولاً هزینه‌ی بیشتری را برای آخر هفته در نظر می‌گیرند. پس انتخاب زمان مناسب اسباب کشی در وسط هفته به صرفه‌تر است.

⇠ بیشتر همسایه‌ها در وسط هفته سرکار هستند. بنابراین دغدغه‌ی مزاحمت برای همسایه‌ها و اعتراض آن‌ها را نداریم. در صورتی هم که نسبت به این که همسایه‌ها متوجه مسائل شخصیمان نشوند حساس هستیم با این کار خیالمان راحت خواهد بود.

⇠ فرزندانمان مدرسه هستند و لازم نیست در شلوغی اسباب کشی نگران آن‌ها باشیم.

معایب

⇠ ترافیک روزهای وسط هفته بسیار سنگین است و باعث زیاد شدن زمان اسباب کشی و در نتیجه هزینه‌ی بیشتر می‌شود.

⇠ مجبوریم این روزها را از محل کارمان مرخصی بگیریم که بسته به نوع شغلمان ممکن است شرایط آن مهیا نباشد یا باعث دردسرهای اضافی شود.

⇠ مجبوریم در شلوغی اسباب کشی فکری هم برای آوردن فرزدانمان از مدرسه بکنیم.

⇠ نمی‌توانیم از دوستانمان کمک بگیریم چون روز کاری است و آن‌ها هم مشغول به کارند.

بهترین ساعات روز برای اسباب کشی، در روزهای وسط هفته بین ساعت۱۰ صبح تا ۴ بعد از ظهر است که ساعت کاری اداره‌جات و شرکت‌هاست. در ساعات قبل از ۱۰ صبح و بعداز ۴ بعد ازظهر حجم ترافیک بسیار زیاد خواهد بود.

در روزهای آخر هفته، به خصوص روز جمعه بهتر است که صبح زود اسباب کشی را شروع کنیم. چون افراد زیادی اسباب کشی را به آخر هفته موکول می‌کنند و هر چه صبح زودتر برای درخواست ماشین باربری و نیروی خدماتی اقدام کنیم اولویت با ما خواهد بود و امکان تأخیر و بدقولی کم می‌شود.
از طرف دیگر هرچه زودتر دست به کار شویم جابجایی وسایل زودتر تمام شده و می‌توانیم باقی روز را استراحت کنیم.

در پایان بهتر است برای این که خیالمان راحت شود، بعد از انتخاب روز و ساعت اسباب کشی با اتوبار یا شرکت باربری تماس گرفته و تاریخ و زمان آن را قطعی کنیم.

.

منابع:
.https://address.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!